trešdiena, 2013. gada 1. maijs

Veselīga dzīvesveida diena Mežaparkā

Pavasara lielākie sporta svētki Latvijā viennozīmīgi ir Veselīga dzīvesveida diena, kas 1. maijā jau trešo gadu notiek „Mežaparkā”. Šo gadu laikā pasākums nemitīgi attīstījies, tādējādi kļūstot par pavasara nozīmīgāko aktīvās atpūtas notikumu.
Kultūras un atpūtas parks „Mežaparks” ir viena no Rīgas zaļākajām vietām un ir ļoti piemērota dažādām fiziskām aktivitātēm. Tieši tāpēc SIA „Rīgas meži” katru gadu 1. maijā aicina uz „Veselīga dzīvesveida dienu” visus cilvēkus, kas vēlas nodoties dažādām fiziskām aktivitātēm, lai tiem būtu iespēja bezmaksas izmēģināt gan sev zināmus sporta veidus, gan samērā jaunas aktivitātes un prakses.
„Sports ikvienu var padarīt laimīgāku” – tā skan galvenais pasākuma sauklis. Nav šaubu tam, ka sportošana patiešām padara mūs laimīgākus, jo katru gadu ar aktīvās atpūtas cienītājiem pārpildītās „Mežaparka” atpūtas alejas ir kā pierādījums šī saukļa patiesumam. Pagājušajā gadā „Veselīga dzīvesveida diena” pulcēja 25 000 apmeklētāju. Vērtējot pēdējo divu gadu pieredzi, var secināt, ka pasākums ieguvis diezgan lielu popularitāti. Šogad aktivitātēs piedalījās ap 40 000 interesentu, lai savāktu 6 vai 12 zīmodziņus un piedalītos dažādu balvu izlozē, starp kurām dāvanu kartes, medus produkti, Sony Walkmen, kā arī 2 velosipēdi. 
Ieskats šā gada pasākumā. Ļoti iespējams, ka kāds starp cilvēkiem bildēs atpazīs arī sevi. It īpaši jau zīmodziņu savācēji un balvu ieguvēji. Tās bija patiesas un neviltotas emocijas!














































































Latvijas Kendo federācijas paraugdemonstrējumi:



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru