sestdiena, 2015. gada 3. janvāris

Liepāja svētku rotā

Liepāja ir trešā lielākā Latvijas un desmitā lielākā Baltijas valstu pilsēta, kuru par savām mājām, darba un mācību vietu ir izvēlējušies ap 80 000 cilvēku.
Pilsēta atrodas starp Baltijas jūru un Liepājas ezeru, ko savā starpā savieno Tirdzniecības kanāls. Kā īpaša dzīsla no Jaunliepājas līdz pat Ezerkrasta mikrorajonam vijas tramvaja līnija. Tā ir vecākā elektriskā tramvaja līnija Baltijā un Liepāja ir viena no trim Latvijas pilsētām, kurā kā pārvietošanās līdzeklis ir pieejams tramvajs.

Jūra ar plašāko plumali valstī un nesteidzīga atpūta, skaista daba un krāšņi saulrieti – tās ir tikai dažas no neskaitāmām lietām, kuras šurp vilina gan liepājniekus, gan Liepājas skartos tepat no Latvijas, kā arī viesus no Eiropas un pasaules valstīm.

Liepaja is the third largest Latvian and the tenth largest city in the Baltic States, which is their home, work and training places have chosen about 80 000 people.
The city is located between the Baltic Sea and Liepāja lake by interconnecting Tirdzniecības kanāls. The tram line connecting Jaunliepāja with Ezerkrasta neighborhood. It is the oldest electric tram line in the Baltic States and Liepāja is one of three Latvian cities, where the movement is available on the streetcar.
Sea with the broader beach and unhurried rest, beautiful nature and a glamorous sunsets - these are just some of the countless things that attracts both here Liepāja and Liepāja affected right here in the Latvian as well as visitors from Europe and around the world.









































Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru